דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 443 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פרוסות חצילים בתנור
לא יכולים בלי חצילים?
  • 1 חותכים את החצילים לפרוסות בעובי 2 ס"מ לערך, ובינתיים מרפדים את תבניות התנור ומשמנים אותן בכף שמן זית כל אחת (2 כפות סה"כ).
  • 2 מסדרים בתבניות את פרוסות החצילים, מושחים כל פרוסה במעט שמן זית (3 כפות סה"כ) ומפזרים עליהן מעט מלח ים ותימין יבש.
  • 3 אופים בתנור בחום של 200 מעלות טורבו למשך כ- 45 דקות עד להשחמה קלה ומוציאים לקירור קל.
  • 4 מגישים חם או מנשנשים כך ישר מהתבנית.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.5% 31.7% 4.7% 49.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.81 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב