דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 180 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פיצה לטבעוניים
פיצה מושלמת עם תחליף גבינה מקשיו
  • 1 בקערה מערבבים את מחמצת השאור עם כוס קמח כוסמין וכוס המים.
  • 2 משאירים לנוח לכ- 4 שעות (במקום שאור ניתן להשתמש ב- 2 כפות שמרים יבשים וכך זמן ההתפחה יהיה כ- 10 דקות).
  • 3 מוסיפים את שמן הזית והמלח, מוסיפים עוד כוס קמח כוסמין (עד לקבלת בצק נוח לעבודה) ומשאירים להתפחה לשעתיים נוספות.
  • 4 מכינים את הגבינה בקנקן בלנדר: מערבלים יחד את כל המצרכים.
  • 5 מבשלים את עגבניות השרי ביחד עם התבלינים למשך כ- 10 דקות וטוחנים (ניתן לעשות שימוש גם ברוטב עגבניות מוכן).
  • 6 מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח.
  • 7 מורחים את רוטב העגבניות על הבצק, מוסיפים את גבינת הקשיו מעל ומפזרים את התוספות הרצויות מעליה.
  • 8 אופים את הפיצה הטבעונית בתנור שחומם מראש לחום של 190-200 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד שהפיצה מוכנה.
  • 9 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את מחמצת השאור ושמרי הבירה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.8% 21.9% 15.7% 53.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב