דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 460 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פילה לברק ברוטב לימונענע
מנת דגים מרעננת ביותר
  • 1 להשרות את הצלפים כרבע שעה במים כדי לשחרר את המליחות.
  • 2 לפזר על נתחי הלברק (הזמנתי מ- sea2door) את המלח הגס, הפלפל השחור הגרוס ומיץ הלימון, ולהניח בצד לספיגת הטעמים.
  • 3 במחבת לחמם את שמן הזית עם החמאה, להוסיף את העגבניות המיובשות ועגבניות השרי, לערבב קלות, להוסיף את שאר מצרכי הרוטב, לנענע מדי פעם את המחבת מבלי לערבב ולהשאיר לבישול על להבה נמוכה למשך כ- 10 דקות.
  • 4 בינתיים לחמם במחבת אחרת את החמאה ושמן הזית (לטיגון הדגים), לחרוץ חתכים אלכסונים בשני הפילטים, להניח אותם ואת עלי הרוזמרין במחבת ולטגן במשך כ- 2 דקות מכל צד או עד להשחמה.
  • 5 למזוג את הרוטב על כלי הגשה, לסדר את פילה הדג מעל ובמידה ונשאר עוד מהרוטב למזוג מסביב ומעל. לקשט בעלי נענע ופרוסות לימון.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את העגבניות המיובשות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.5% 22.9% 51% 19.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב