דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 225 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קישואים במילוי ירקות
מנה צבעונית וטעימה
  • 1 לרוקן את הקישואים ולשמור את תוכנם בצד. את הפלפלים לחתוך לקוביות קטנות ואת הפטריות לחתוך לפרוסות.
  • 2 לטגן בשמן את כל הירקות, להוסיף את הרטבים ולתבל בתבלינים.
  • 3 לפזר את תוכן הקישואים בסיר שטוח, למלא את הקישואים בתערובת הירקות המאודים ולהניחם על תערובת תוכן הקישואים בסיר.
  • 4 לערבב את מצרכי הרוטב, למזוג מסביב לקישואים ולהביא לרתיחה.
  • 5 לבשל על להבה נמוכה במשך כרבע שעה ולהשגיח שהקישואים לא יתרככו יתר על המידה.
  • 6 להעביר לכלי הגשה ולקשט בתוכן הקישואים.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.5% 21.3% 10.9% 55.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב