דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טורט לימון
טורט לימון שאין מישהו שלא אוהב
  • 1 מפרידים את הביצים ומעבירים את החלבונים למיקסר ומקציפים. לאחר היווצרות קצף בצדדים, מוסיפים את הסוכר וסוכר הוניל בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.
  • 2 מניחים את החלמונים בקערה קטנה, מוסיפים את גרידת הלימון ומערבבים היטב. מוסיפים את התערובת לקצף החלבונים ומערבבים בתנועת עטיפה עדינות (עם מרית גומי).
  • 3 מנפים את הקמח ומוסיפים מחצית לתערובת הקצף, מערבבים בתנועות עטיפה עדינות, מוסיפים את מיץ הלימון בהדרגה וממשיכים לערבב בתנועות עטיפה.
  • 4 מוסיפים את הקמח הנותר ומערבבים בתנועות עטיפה עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 5 משמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ, מוזגים את כל התערובת לתוכה ומשטחים למשטח אחיד.
  • 6 מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ואופים במשך כ- 35-40 דקות (או עד אשר קיסם שננעץ יוצא נקי).
  • 7 להוציא מהתנור ולהניח לקירור.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגוהל בקוטר 26 ס"מ, מרית גומי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 7.2% 13.2% 79.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב