דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 510 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • לברק - 3 פילה - סה"כ (600 גרם)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • מיץ לימון - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    סחוט טרי
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    לטיגון הדגים
  • בצל - 3 יחידות קטנות - סה"כ (189 גרם)
    1/2 כוס בצלצלים קטנים
  • שום - 4 שיניים
    קצוצות
  • עגבניות שרי - 10 יחידות - סה"כ (150 גרם)
    1/2 כוס
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • פלפל ירוק - יחידה בינונית (166 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • פלפל צהוב - יחידה בינונית (122 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    לערבוב עם הירקות
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
  • אבקת קארי - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
  • כוסברה - 2 כפות-קצוץ - סה"כ (10 גרם)
    או פטרוזיליה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה לברק עם ירקות
ארוחת דגים מושלמת
  • 1 לפזר על הפילטים את המלח ומיץ הלימון, להניח בצד למשך כ- 10 דקות, לנגב ולטגן בשמן כשצד העור נמצא כלפי מטה למשך כ- 2 דקות מכל צד או עד להשחמה.
  • 2 להניח את הדגים בצד ובינתיים לערבב את כל הירקות עם השמן והתבלינים, להניח על אותה מחבת ולטגן תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתרככים.
  • 3 להעביר לכלי הגשה, להניח את הדגים על הירקות ולקשט בפטרוזיליה קצוצה.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 21.5% 51.7% 23%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב