דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 411 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז מלא עם עשבי תיבול וירקות מוקפצים
תוספת עשירה ומזינה לארוחה
  • 1 משרים את האורז בקערת מים לשעתיים, מסננים ושוטפים.
  • 2 מבשלים את האפונה הירוקה בסיר עם 3 כוסות המים במשך כ- 5 דקות ושומרים את המים לבישול האורז.
  • 3 מחממים את שמן הזית בסיר ומוסיפים את האורז, מטגנים ומוסיפים את עשבי התיבול והמלח.
  • 4 מכסים במים ששמרנו, מביאים לרתיחה, מנמיכים, מכסים ומבשלים כחצי שעה.
  • 5 בינתיים מקפיצים במחבת רחבה עם שמן הזית את הירקות עד שהם מתרככים מעט. מוסיפים אל הירקות את האורז המוכן, האפונה הירוקה והתבלינים, ומבשלים במשך כ- 10 דקות. מערבבים קלות ומגישים חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.7% 14% 10.9% 65.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב