דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות פריכות במילוי אגוזים ובוטנים
עוגיות פריכות במילוי אגוזים ובוטנים
עוגיות פריכות במילוי אגוזים ובוטנים
עוגיות מושלמות לשבת

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 28 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערה מערבבים את החמאה הרכה עם הסוכר והשמן.
  • 2 מוסיפים את הקורנפלור והקמח, ומערבבים עד למרקם פירורי/יבש.
  • 3 מוסיפים את יתר מצרכי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד ונעים.
  • 4 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך כשעה.
  • 5 מערבבים יחד את כל מצרכי המילוי ומכניסים גם למקרר למשך כשעה.
  • 6 מוציאים את הבצק והמילוי מהמקרר, פותחים את הבצק ביד, ממלאים בנדיבות, סוגרים, מעצבים מעט את הצורה ומניחים על גבי תבנית אפייה.
  • 7 אופים בתנור חם שחומם מראש לחום של 180 מעלות (כפתור על מצב אפייה רגיל) למשך כ- 12 דקות או עד להזהבה.
  • 8 בהצלחה ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בכל סוג של אגוזים שאוהבים (פיסטוק, לוז, פקאן וכדומה).
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של הילה רשתי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)131466
חלבונים (גרם)2.36 8.42
פחמימות (גרם)1244
מתוכן סוכרים (גרם)3.52 12.59
שומנים (גרם)8.17 29.17
מתוכם שומן רווי (גרם)2.34 8.37
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)20.58 73.51
נתרן (מ"ג)4.9617.71
סיבים תזונתיים (גרם)0.16 0.57
מים (גרם)2.398.53
ויטמין A (מק"ג)4.6116.47
ויטמין B (מ"ג)0.391.38
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.270.97
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.4715.96
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.09
ויטמין D (מק"ג)0.060.22
ויטמין E (מ"ג)0.170.6
ויטמין K (מק"ג)0.010.03
סידן (מ"ג)3.3411.94
ברזל (מ"ג)0.090.32
מגנזיום (מ"ג)3.8513.74
זרחן (מ"ג)12.5944.96
אבץ (מ"ג)0.10.36
אשלגן (מ"ג)17.6162.9
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.371.31
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.361.28
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.612.19
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.592.11

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 35.7% 10.3% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.57 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.