דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת טורט של פעם
טורט שמזכיר את העבר המתוק
  • 1 להקציף את החלבונים עם הסוכר וסוכר הוניל עד לקבלת קצף קשה.
  • 2 לערבב בקערה נפרדת את החלמונים עם השמן, מיץ הלימון וגרידת הלימון.
  • 3 להוסיף לקצף החלבונים את תערובת החלמונים והקמח התופח לסירוגין בתנועות עטיפה (מעט מהחלמונים ומעט מהקמח כל פעם).
  • 4 לשמן ולקמח תבנית אלומיניום בינונית, להעביר אליה את העיסה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. מתקבלת עוגת טורט נוסטלגית וטעימה במיוחד!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אלומיניום בינונית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 13.5% 13.3% 73.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב