דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 270 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פירה עם רוטב פטריות וזיתים
פירה תפוחי אדמה עם טוויסט קטן
  • 1 לבשל את תפוחי האדמה למשך כחצי שעה ולקרר היטב (חובה לקרר).
  • 2 לקלף את תפוחי האדמה, לייבש היטב בנייר מגבת, לרסק לפירה ולתבל לפי הטעם. בינתיים גם לשטוף את הזיתים כמה פעמים כדי לשחרר מליחות.
  • 3 לחמם את השמן במחבת, לטגן מעט את הפטריות (ניתן להשתמש גם בפטריות טריות כמובן) והזיתים, להוסיף את השום כתוש והתבלינים ולהמשיך לערבב על להבה נמוכה.
  • 4 לערבב את הקורנפלור עם המים ולמזוג מעל הפטריות והזיתים. לערבב ולבשל עד הסמיכות הרצויה.
  • 5 בסמוך לארוחה לסדר גומות של פירה ולמלא כל גומה ב- 1-2 כפות מרוטב הפטריות והזיתים (רצוי להגיש חם).
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 22.5% 7.1% 65%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב