דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חיתוכיות ריבה ואגוזים
חטיף קטן לאמצע היום
  • 1 ללוש היטב את כל מצרכי הבצק ולשטח על תבנית בשכבה אחידה (ניתן לשמן את התבנית מעט בספריי שמן אך לא חובה).
  • 2 למרוח את הריבה על הבצק בשכבה אחידה, לפזר את האגוזים, השקדים, החמוציות והשומשום, ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד להשחמה.
  • 3 לחתוך לריבועים/חיתוכיות רק לאחר שהמאפה מתקרר לגמרי.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אלומיניום בינונית או תבנית פיירקס באותו הגודל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 32.1% 8.2% 58.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב