דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 68 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת פרג ללא גלוטן וללא תוספת סוכר
עוגת פרג פשוטה וטעימה
  • 1 לטרוף את הביצים עם הכמוסוכר והשמן, להוסיף את שאר המצרכים לפי
  • הסדר ובכל הוספה לערבב בעדינות בתנועות עטיפה.
  • 2 למזוג את הבלילה לתבנית עגולה משומנת ומקומחת (תבנית 26 ס"מ).
  • 3 לאפות את העוגה בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
  • 4 בינתיים, להרתיח את המים עם מיץ הלימון ולהוסיף את הכמוסוכר.
  • 5 להרטיב את העוגה ולקרר.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה (ניתן להכין בתבנית בקוטר 26 ס"מ).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 63.2% 15.2% 17.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.92 (2.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב