מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 470 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
שילבו מיוחד של ארטישוק ירושלמי וקציצות בקר
- 1 לערבב את כל מצרכי הקציצות ולהניח בצד לספיגת הטעמים.
- 2 בסיר שטוח לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את התבלינים ותוך כדי בחישה להוסיף את המים בכמויות של רבע כוס כל פעם.
- 3 בינתיים כשהרוטב על אש נמוכה יש להכין קציצות בגודל הרצוי ולהניח בתוך הרוטב. לפזר את רבעי העגבניות והארטישוק מעל הקציצות.
- 4 לכסות את הסיר ולהמשיך לבשל כ- 40 דקות או עד שהתבשיל מוכן.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את הארטישוק הירושלמי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.9% |
15.2% |
37.6% |
41.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב