דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 199 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טארט אגסים אישי עם לב שוקולד פרווה
קינוח מושלם שכדאי לכם לאמץ, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 חוצים את האגסים ובאמצעות כף פריזיין (בצורת חצי כדור) מסירים את הליבה עם הגרעינים.
  • 2 מחממים את כף הפריזיין במים חמים ומפשירים מעט את ממרח השחר פרווה המוקפא. יוצרים כדורים קטנים מממרח השחר הפרווה המוקפא, ומניחים אותם בתוך הגומות שיצרנו באגסים.
  • 3 הופכים את האגסים ומניחים אותם על ריבועי בצק העלים. באמצעות סכין חותכים את עודפי הבצק בצורת אגס.
  • 4 מורחים את הבצק בביצה טרופה, יוצרים חתכים קטנים על האגס באמצעות סכין ומפזרים מעל אבקת סוכר.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 15 דקות או עד להזהבה מלאה.
  • 6 מגישים חם. כשחוצים את הטארט מילוי ממרח השחר נוזל מתוך האגס.
  • 7 בתיאבון ויום אהבה שמח חיוך

ציוד נדרש: כף פריזיין.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 21.2% 6.9% 67%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב