דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 69 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת מוס קרמבו פרווה
קלה להכנה, טעימה ומושחתת
  • 1 להניח 5 יחידות קרמבו בתבנית אינגליש קייק.
  • 2 הכנת השכבה הראשונה - מוס וניל: להקציף את הקצפת הצמחית עם פודינג הוניל, סוכר הוניל וגרידת הלימון. להעביר לשקית זילוף ולזלף מסביב לקרמבו.
  • 3 הכנת השכבה השנייה - מוס שוקולד: להקציף את הקצפת הצמחית עם פודינג הוניל, ממרח אגוזי הלוז וסוכר הוניל. להעביר לשקית זילוף ולזלף מעל מוס הוניל (להשאיר את הקרמבו מעט בולט).
  • 4 לכסות בניילון נצמד ולהעביר למקפיא לפחות ל- 3 שעות.
  • 5 לחלץ בזהירות מהתבנית, לזלף גנאש שוקולד בצדדים ולקשט כיד הדימיון.
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לגרסא חלבית ניתן להחליף את הקצפת הצמחית בשמנת מתוקה ואת ממרח אגוזי הלוז לחלבי.

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק.

הערך התזונתי לא כולל את ממרח אגוזי הלוז, גנאש השוקולד וקישוטי העוגה. זמן ההכנה כולל את זמן ההקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 44.9% 1.3% 53.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.82 (0.82 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב