דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוסקוס עם שעועית אדומה
תוספת מקורית וטעימה לקוסקוס
  • 1 להכין את הקוסקוס לפי הוראות היצרן ולהניח בצד.
  • 2 לחמם את השמן במחבת, להוסיף את השעועית המבושלת (מידת הכוס היא לפני בישול - השעועית מכפילה את עצמה לאחר בישול, כך שתהיה לכם כוס של שעועית אדומה מבושלת), לטגן אותה 2-3 דקות, להוסיף את התבלינים ולערבב.
  • 3 להוסיף חצי מכמות הבצל הירוק ולערבב היטב.
  • 4 ניתן להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם, לצקת על הקוסקוס ולערבב.
  • 5 להעביר לכלי הגשה ולקשט בחצי מכמות הבצל הירוק שנותרה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 7.3% 13.3% 75.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב