דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

1.12 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קליפות פומלה מסוכרות
מעדן מתוק מקליפות פומלה
  • הכנת שלב א`:
  • 1 שוטפים היטב את הפומלה ומגרדים בעדינות את הקליפה החיצונית.
  • 2 מניחים את קליפות הפומלה בסיר עם ליטר מים ומבשלים כ- 5 דקות.
  • 3 שופכים את המים, משרים שוב את הקליפות במים נקיים למשך כ- 5 ימים ומחליפים מדי יום את המים כדי לשחרר מרירות.
  • הכנת שלב ב`:
  • 1 סוחטים את קליפות הפומלה, מסירים מהן את הקרום הלבן וחותכים את הקליפות לרצועות דקות.
  • 2 את הקליפות מעבירים למחבת או לסיר שטוח, מפזרים את הסוכר, סוכר הוניל ומיץ הלימון, ובוחשים עד שהסוכר נמס.
  • 3 מבשלים את קליפות הפומלה על להבה נמוכה כחצי שעה או עד שהקליפות מבריקות ודביקות.
  • 4 מקררים מעט, מסדרים על נייר אפייה בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש לחום נמוך (כ- 100 מעלות) לייבוש למשך כשעה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את קליפת הפומלה. שיטת ההכנה כוללת גם בישול. המתכון דורש מיומנות ולא קל להכנה - יש לקחת זאת בחשבון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 0% 0% 100%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב