דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טורטיות במילוי בשר ופטריות
טורטיות במילוי בשר ופטריות
טורטיות במילוי בשר ופטריות
אחת הטורטיות הטעימות שתטעמו

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 245 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 במחבת מטגנים בשמן את הבצל עד להשחמה, מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומטגנים כ- 4 דקות.
  • 2 מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה ולמצב בו אין נוזלים (במידה ויש נוזלים - אפשר בעזרת כף להוציא או לצמצם אותם עם מעט בישול נוסף).
  • 3 מתבלים את הבשר בצ`ילי מתוק, טריאקי, פפריקה גרוסה, מלח ופלפל שחור, מערבבים והבשר מוכן. לקרר את תערובת הבשר למילוי.
  • 4 מניחים בחלק העליון של הטורטיה 2 כפות גדושות מתערובת הבשר, סוגרים קצוות ומגלגלים.
  • 5 מדביקים בעזרת רביכת קמח: לוקחים בקערית קטנה כף קמח + מים ומערבבים (זה נהיה דביקי). בעזרת מברשת יש להבריש את החלק התחתון של הטורטייה ולגלגל.
  • 6 בשתי קערות יש להניח בנפרד את הביצים הטרופות ואת פירורי הלחם. לצפות את הטורטיות הממולאות בביצים הטרופות ולאחר מכן בפירורי הלחם.
  • 7 להניח נייר אפייה בתבנית האפייה ולשמן אותו עם ספריי שמן.
  • 8 להניח את הטורטיות ולאפות במשך כ- 25-30 דקות בתנור בחום של 200 מעלות עד להשחמה.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שאוהב יכול להוסיף למלית הבשר גם צנוברים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אניטה חיים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)425174
חלבונים (גרם)28.04 11.46
פחמימות (גרם)4820
מתוכן סוכרים (גרם)2.21 0.9
שומנים (גרם)13.3 5.44
מתוכם שומן רווי (גרם)3.12 1.27
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)111.39 45.52
נתרן (מ"ג)690.3282.06
סיבים תזונתיים (גרם)2.35 0.96
מים (גרם)122.1549.91
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)53.4121.82
ויטמין B (מ"ג)7.983.26
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.30.12
ויטמין B3 (מ"ג)6.122.5
ויטמין B5 (מ"ג)10.41
ויטמין B6 (מ"ג)0.450.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)22.379.14
ויטמין B12 (מק"ג)2.61.06
ויטמין C (מ"ג)3.091.26
ויטמין D (מק"ג)0.280.11
ויטמין E (מ"ג)0.790.32
ויטמין K (מק"ג)2.070.85
סידן (מ"ג)27.411.2
ברזל (מ"ג)2.991.22
מגנזיום (מ"ג)30.0212.27
זרחן (מ"ג)244.75100.01
אבץ (מ"ג)5.582.28
אשלגן (מ"ג)492.35201.18
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.420.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.360.15
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.520.21
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.490.2

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 14.6% 30.7% 52.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה