דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 245 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
טורטיות במילוי בשר ופטריות
אחת הטורטיות הטעימות שתטעמו
  • 1 במחבת מטגנים בשמן את הבצל עד להשחמה, מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומטגנים כ- 4 דקות.
  • 2 מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה ולמצב בו אין נוזלים (במידה ויש נוזלים - אפשר בעזרת כף להוציא או לצמצם אותם עם מעט בישול נוסף).
  • 3 מתבלים את הבשר בצ`ילי מתוק, טריאקי, פפריקה גרוסה, מלח ופלפל שחור, מערבבים והבשר מוכן. לקרר את תערובת הבשר למילוי.
  • 4 מניחים בחלק העליון של הטורטיה 2 כפות גדושות מתערובת הבשר, סוגרים קצוות ומגלגלים.
  • 5 מדביקים בעזרת רביכת קמח: לוקחים בקערית קטנה כף קמח + מים ומערבבים (זה נהיה דביקי). בעזרת מברשת יש להבריש את החלק התחתון של הטורטייה ולגלגל.
  • 6 בשתי קערות יש להניח בנפרד את הביצים הטרופות ואת פירורי הלחם. לצפות את הטורטיות הממולאות בביצים הטרופות ולאחר מכן בפירורי הלחם.
  • 7 להניח נייר אפייה בתבנית האפייה ולשמן אותו עם ספריי שמן.
  • 8 להניח את הטורטיות ולאפות במשך כ- 25-30 דקות בתנור בחום של 200 מעלות עד להשחמה.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שאוהב יכול להוסיף למלית הבשר גם צנוברים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 14.6% 30.7% 52.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב