דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 85 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפינס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס ברוטב תפוזים
קינוח שכולם אוהבים
  • 1 להקציף את הביצים עם הסוכר, להוסיף את שאר המצרכים ולבחוש
  • בעדינות (במידה והבלילה רכה מדי אפשר להוסיף עוד קמח בהדרגה).
  • 2 לשמן ולקמח תבנית שקעים.
  • 3 לצקת את הבלילה לתבנית השקעים ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
  • 4 בינתיים, לבשל את מיץ התפוזים והסוכר על להבה נמוכה עד שמתקבל רוטב סמיך. לטבול את המאפינס (בעודם חמים) בסירופ ולפזר רצועות קליפת תפוז.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 12 שקעים.

הערך התזונתי לא כולל את קליפות התפוז המגורדות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 24.5% 7% 68.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב