דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 364 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק ירקות עם עדשים ושיבולת שועל
בא לכם מרק טעים?
  • 1 מניחים את הירקות בסיר, מכסים במים רותחים ומביאים את הסיר לרתיחה.
  • 2 מוסיפים את העדשים הירוקות (שהושרו לשעה בקערת מים) והכתומות (שטופות ומסוננות).
  • 3 מביאים שוב לרתיחה ומבשלים כרבע שעה.
  • 4 מוסיפים את שיבולת השועל והתבלינים, ומערבבים.
  • 5 מביאים שוב לרתיחה ומנמיכים את האש.
  • 6 מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה נוספת או עד שכל הירקות רכים, ומערבבים מדי פעם.
  • 7 מעבירים לקערת הגשה, אוכלים חם חם ונהנים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בקישואי זוקיני. ניתן להוסיף מים במהלך הבישול לסמיכות הרצויה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.6% 1.9% 10.8% 72.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב