מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 194 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תגוונו את "האורז" שלכם
- 1 מנקים את הכרובית מחלקים מיותרים ושוטפים היטב.
- 2 טוחנים את הכרובית במעבד מזון לפירורים בצורת אורז, סוחטים ומעבירים לסיר.
- 3 מוסיפים את שמן הזית והמלח, ומערבבים.
- 4 מכסים את הסיר, מבשלים/מאדים כ- 10 דקות עד שהכרובית מתרככת (אין צורך להוסיף מים), מעבירים לכלי הגשה ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
22.3% |
20% |
17.8% |
39.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב