דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 266 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חריימה דג ים עם פילה פלמידה לבנה
חריימה שכל אחד יכול להכין, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 מטגנים בשמן במחבת את השום עם הפלפל החריף והפלפל האדום כ- 2 דקות, מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים כ- 3 דקות נוספות.
  • 2 מוסיפים את רסק העגבניות ומתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ופפריקה חריפה לפי הטעם. מוסיפים מעט תבלין טוסקנה וממשיכים לבשל כ- 3 דקות עד לרתיחה.
  • 3 כאשר הרוטב רותח מוסיפים את הדגים, מכסים את המחבת ומבשלים למשך כ- 5-6 דקות.
  • 4 מורידים מהאש, ממתינים כ- 5-10 דקות, מפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה ומגישים עם חלה טרייה.
  • 5 בתיאבון חיוך

מתכון משותף של Sea2Door (הזמנות דגים עד לבית הלקוח) ותבליני טעם וריח. הערך התזונתי לא כולל את תבלין הטוסקנה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 44.3% 35.9% 18.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.81 (0.82 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב