מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 165 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
תיבול מעניין לכבד הבקר
- 1 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את כל מצרכי הרוטב ולבשל כמה דקות.
- 2 לחתוך את כבד הבקר לקוביות, להוסיף לרוטב ולהמשיך לבשל עוד כמה דקות תוך כדי ערבוב או עד שהרוטב מצטמצם במרקם הרצוי.
- 3 להעביר לכלי הגשה ולקשט בסלרי הקצוץ.
- 4 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1% |
23.6% |
43.5% |
31.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב