דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 355 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוק טלה אפוי בתנור
שוק טלה לערב חג?
  • 1 לחרוץ בשוק חריצים ולהכניס לתוכם את שיני השום השלמות.
  • 2 בקערית לערבב את המלח, הפלפל, הפפריקה ושמן הזית עד לקבלת מרקם משחתי, למרוח היטב את שוק הטלה (לא את הכל) ולהניח בתבנית האפייה.
  • 3 להכניס את הירקות לקערה ולמזוג את יתרת תערובת התבלינים עליהם. לערבב היטב עד שיהיו מכוסים היטב בתערובת.
  • 4 להניח את הירקות בתבנית מסביב לשוק הטלה.
  • 5 לכסות בנייר כסף/אפייה ולהכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך כשעה.
  • 6 להנמיך את חום התנור ל- 150 מעלות ולאפות עוד כשעה וחצי.
  • 7 לבדוק את שוק הטלה - אם עדיין לא מוכן אז לאפות כחצי שעה נוספת.
  • 8 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 32.8% 48% 17.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב