דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 39 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת מוס לוז ללא סוכר
מעדן אמיתי ללא סוכר לבן, צילום: עפר בר זיו
  • הכנת התחתית:
  • 1 ממיסים את השוקולד עם חמאת הלוז, מעבירים לקערה, מערבבים היטב ומוסיפים את שאר המצרכים.
  • 2 משטחים את התערובת בתבנית בקוטר 24 ס"מ ואופים כ- 15 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 160 מעלות.
  • 3 להוציא ולצנן.
  • הכנת המילוי:
  • 1 להקציף 225 מ"ל שמנת עד למרקם קצפתי עמיד, ולהוסיף את הסוכרלוז.
  • 2 ממיסים במיקרוגל למשך כ- 40 שניות את השוקולד עם כ- 25 מ"ל השמנת שהשארנו בצד וחמאת הלוז, מוסיפים את השוקולד המומס לקצפת בתנועות עטיפה, משטחים על התחתית האפויה ושמים לקירור כ- 15 דקות.
  • הכנת הציפוי:
  • 1 ממיסים את השוקולד עם קרם הקוקוס למשך כ- 40 שניות במיקרוגל.
  • 2 מוסיפים את הסוכרלוז לשוקולד המומס ומשטחים על העוגה.
  • 3 להכניס למקרר לשעתיים.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הסוכרלוז הנוזלי וחמאת הלוז. מאחר ומשתמשים בחומרים שונים מחברות שונות - תיתכן שונות בכמות הפחמימות במתכון. המתכון מתוך הספר "הכל זהב" - מתכונים דלי פחמימה, שכולל בתוכו את שיטת דל הפחמימה, טיפים ותפריטים. ע"פ הספר - כמות הפחמימות הכללית במתכון הינה 60 גרם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 69.5% 14.6% 15.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 2.28 (2.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב