דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 331 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עוף ברוטב פטריות
ארוחת צהריים מבושלת וטעימה במיוחד
  • 1 להכניס את חזה העוף והירקות למעבד המזון ולטחון טחינה גסה.
  • 2 לערבב היטב עם פירורי הלחם והתבלינים, ולהניח בצד לספיגת הטעמים.
  • 3 להכין קציצות מוארכות ולטגן במחבת פסים למשך כמה דקות.
  • 4 לבשל את הפטריות עם הבצל והתבלינים (הפטריות מפרישות נוזלים, אך במקרה הצורך יש להוסיף חצי כוס מים בהדרגה).
  • 5 להניח את הקציצות בתוך הרוטב ולבשל כ- 25 דקות או עד שהקציצות מוכנות.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.2% 8.8% 39.2% 43.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב