דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 טורפים את הביצים, הסוכר והסילאן.
  • 2 מוסיפים את תמצית הוניל והקינמון ומערבבים היטב.
  • 3 מוסיפים את השמן וטורפים עד לקבלת תערובת בהירה ואחידה.
  • 4 מגרדים את התפוח ואת הגזרים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את האגוזים והצימוקים ומערבבים היטב.
  • 5 מנפים קמחים, אבקת אפייה ומלח. מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
  • 6 מרפדים תבניות שקעים בעטרות נייר וממלאים כל שקע עד 3/4 מגובהו.
  • 7 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 20-25 דקות עד שקיסם יוצא נקי עם פירורים לחים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לאפות כעוגה אחת גדולה אבל זמן האפייה מתארך בהתאם ל- 30-40 דקות.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ביחס לקטגוריית העוגות - המתכון נחשב בריא. ניתן גם להמיר את הקמח הלבן בקמח כוסמין שהוא גם יחסית קליל ואוורירי כמו הלבן, אך יותר בריא.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של טל אברזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)237314
חלבונים (גרם)4.01 5.31
פחמימות (גרם)3141
מתוכן סוכרים (גרם)8.22 10.89
שומנים (גרם)11.79 15.62
מתוכם שומן רווי (גרם)1.08 1.44
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.04
כולסטרול (מ"ג)28.76 38.1
נתרן (מ"ג)143.49190.05
סיבים תזונתיים (גרם)2.15 2.85
מים (גרם)23.6131.27
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)106.57141.16
ויטמין B (מ"ג)0.430.57
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.170.23
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.527.31
ויטמין B12 (מק"ג)0.090.12
ויטמין C (מ"ג)1.151.52
ויטמין D (מק"ג)0.060.08
ויטמין E (מ"ג)1.461.94
ויטמין K (מק"ג)7.139.44
סידן (מ"ג)14.1118.69
ברזל (מ"ג)0.550.73
מגנזיום (מ"ג)4.015.31
זרחן (מ"ג)22.4229.7
אבץ (מ"ג)0.120.16
אשלגן (מ"ג)93.23123.49
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.232.95
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.690.91
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.522.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)5.016.63
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.876.45

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 24.2% 8.2% 63.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה