דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 41 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שבלולי שמרים במילוי גבינה וצימוקים
מעדן מתוק לאמצע היום
  • 1 ללוש את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק רך וטוב, להתפיח כשעה, ללוש פעם נוספת ולהתפיח כ- 20 דקות נוספות.
  • 2 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים ולרדד כל חלק לעלה.
  • 3 לערבב את כל מצרכי המילוי (מלבד הקוקוס).
  • 4 למרוח על כל עלה ממילוי הגבינה, לפזר כף קוקוס, לגלגל לרולדה, לחתוך לחלקים שווים ולהניח על נייר אפייה בתוך תבנית כשהחלק הפתוח כלפי מעלה.
  • 5 למרוח על המאפים חלמון ביצה טרוף ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד להשחמה.
  • 6 לערבב את הדבש והלימון, ולמרוח על השבלולים בעודם חמים.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 13.8% 12.7% 72.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב