דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 122 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פסטרמה הודו בסילאן ורוטב סויה
אין כמו פסטרמה בסנדוויץ`, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 קושרים את נתח ההודו בחוט שמשון, כך שמקפלים את פנימה את הקצוות הדקים (הרעיון הוא ליצור נתח אחיד בעוביו לאפייה שגם יהיה קל לפריסה בהמשך).
  • 2 מכינים את המרינדה: מערבבים את המלח והסוכר במים הרותחים, עד להמסה ומצננים לחלוטין. מערבבים בתבנית אינגליש קייק את המים המתובלים עם יתר מצרכי המרינדה. מניחים את הנתח בתוך המשרה. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ליממה. משתדלים להפוך את הנתח בתוך המרינדה כל 6-8 שעות.
  • 3 שעה לפני הצלייה מוציאים את הנתח מהמקרר ומניחים על רשת מעל לתבנית. בינתיים מחממים את התנור לחום של 250 מעלות.
  • 4 מערבבים את מצרכי הציפוי, ומורחים את הנתח.
  • 5 יוצקים כוס וחצי מים לתבנית שמתחת לרשת כדי ליצור סביבה לחה.
  • 6 מכניסים את נתח ההודו המונח על גבי הרשת ומעל התבנית לכ- 10 דקות. מורידים את חום התנור לחום של 160 מעלות ואופים למשך כשעה נוספת.
  • 7 חשוב: מניחים לנתח להתקרר 15 דקות לפני שמנסים לפרוס.
  • 8 מגישים חם או מצננים לגמרי ומכניסים למקרר. ניתן להכין מגוון כריכים:
  • * כריך 1: ממרח זיתים, חסה, מלפפון ירוק, חרדל דיז`ון.
  • * כריך 2: ממרח אבוקדו, חסה, עגבניה.
  • * כריך 3: ממרח עגבניות, חסה ופלפל קלוי.
  • בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 6.6% 66% 25.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב