דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 294 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צ`ילי קון הודו
תבשיל פיקנטי מושלם לצהריים, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 מחממים את שמן הזית במחבת רחבה ומטגנים בו את הבצל עד לריכוך.
  • 2 מוסיפים את השום והפלפל הירוק החריף, וכשגם הם רכים מוסיפים את ההודו ומערבבים. מתבלים בפפריקה, כמון, אורגנו, מלח ופלפל, ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, השעועית האדומה והמים, מערבבים ומבשלים כ- 15 דקות. טועמים, מתקנים תיבול ואם יש צורך לאזן חמיצות אז מוסיפים מעט סוכר.
  • 4 מוסיפים כוסברה קצוצה ומכבים את האש.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את שימורי השעועית האדומה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 9.3% 62.9% 25.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב