דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת פירורים עם ריבה
עינוגי פירורים וריבה
  • 1 ללוש את כל המצרכים מלבד הריבה אם והיה שהבצק רך מדי - אפשר
  • להוסיף עוד קמח בהדרגה.
  • 2 לעטוף את הבצק בניילון נצמד וישר להכניס למקרר למשך כשעה.
  • 3 לחלק את הבצק לשני חלקים (3/4 ו- 1/4). את ה- 1/4 להכניס למקפיא.
  • 4 בינתיים להדק את 3/4 הבצק לתבנית מרובעת בשכבה אחידה ולמרוח מעל את הריבה. את 1/4 הבצק שהיה במקפיא לגרד במגרדת מעל הריבה.
  • 5 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהעוגה משחימה. לחתוך לריבועים רק אחרי שהעוגה מתקררת.
  • 6 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן השהיית הבצק במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 25.1% 5.7% 69.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב