דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידה טעימה ללא גלוטן

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 128 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 קולפים ומגררים את הסלקים והגזרים במעבד מזון עם מגררת.
  • 2 מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
  • 3 יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 4 אופים בחום בינוני של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות עד השחמה קלה.
  • 5 בתיאבון חיוך

במקום הגבינה המלוחה ניתן להוסיף כפית מלח. במקום תפוח האדמה המבושל ניתן להוסיף 3 כפות אבקה להכנת פירה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של רות

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)11892
חלבונים (גרם)9.87 7.7
פחמימות (גרם)86
מתוכן סוכרים (גרם)2.39 1.87
שומנים (גרם)5.11 3.99
מתוכם שומן רווי (גרם)2.28 1.78
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)117.23 91.45
נתרן (מ"ג)194.59151.8
סיבים תזונתיים (גרם)1.54 1.2
מים (גרם)70.0554.64
ויטמין A (מק"ג)294.98230.12
ויטמין B (מ"ג)1.361.06
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.40.31
ויטמין B5 (מ"ג)0.60.47
ויטמין B6 (מ"ג)0.130.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3124.19
ויטמין B12 (מק"ג)0.260.21
ויטמין C (מ"ג)2.391.86
ויטמין D (מק"ג)0.690.54
ויטמין E (מ"ג)0.620.48
ויטמין K (מק"ג)4.313.37
סידן (מ"ג)88.0768.71
ברזל (מ"ג)0.780.61
מגנזיום (מ"ג)12.129.45
זרחן (מ"ג)77.760.61
אבץ (מ"ג)0.520.41
אשלגן (מ"ג)189.67147.96
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.610.48
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.50.39
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.10.86
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.020.8

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 20.6% 39.9% 33.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.