דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 37 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חיתוכיות שקדים וריבה
תחממו מים לקפה
  • 1 ללוש בצק מכל המצרכים מלבד הריבה, השקדים הפרוסים וגבישי הסוכר. אם והיה שהבצק רך - להוסיף קמח בהדרגה.
  • 2 לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר למשך כחצי שעה.
  • 3 לרדד את הבצק לעלה דק, להדק אותו בתבנית אפייה גדולה או 2 תבניות חד פעמיות, למרוח ריבה בשכבה דקה ולפזר שקדים פרוסים (להדק מעט את השקדים) ולפזר גם את גבישי הסוכר על הבצק.
  • 4 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 או עד להשחמה.
  • 5 כאשר העוגה קרה לגמרי לחתוך לריבועים קטנים.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את גבישי הסוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 30.5% 9.9% 58%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב