דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 350 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • פילה העוף
  • חזה עוף - 500 גרם
    להשתמש בפילה עוף טרי
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    גרוס
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    לטיגון
  • הירקות
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    חתוך לקוביות
  • קישוא - יחידה גדולה (290 גרם)
    חתוך לפרוסות
  • שום - 3 שיניים
    שלמות או פרוסות
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לרצועות
  • פטריות - חבילה (210 גרם)
    טריות, גדולות וחתוכות רבעים
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
  • פפריקה - כפית שטוחה
    גרוסה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פילה עוף וירקות
ארוחת צהריים טעימה ומזינה לילדים
  • 1 לפזר את המלח והפלפל השחור הגרוס על הפילטים, לטגן אותם בשמן במחבת למשך כ- 2 דקות מכל צד ולהניח בצד.
  • 2 להוסיף את כל הירקות עם התבלינים לשמן במחבת, ולטגן תוך כדי בחישה למשך כ- 10 דקות או עד שהם מתרככים.
  • 3 להוסיף את הפילטים המטוגנים, לערבב היטב, להשאיר על להבה נמוכה למשך כ- 5 דקות ולהעביר לכלי הגשה.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 24.3% 53.4% 18%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב