דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתאים מאוד לימים החמים

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להעביר את המנגו הקפוא עם קרם הקוקוס והסוכרזית למעבד מזון, לטחון עד למרקם חלק, למזוג אל תבנית חד פעמית מוארכת למקפיא ללילה.
  • 2 אותו הדבר לעשות עם הדובדבנים המתוקים.
  • 3 למחרת לשחרר בעדינות את הגלידות מהתבניות, לחתוך לקוביות ולהגיש.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להחליף את הסוכרזית ב- 2 כפות סוכר רגיל.

ציוד נדרש: 2 תבניות חד פעמיות מוארכות.

זמן ההכנה כולל את זמן הקפאת הגלידות.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)38128
חלבונים (גרם)0.35 1.18
פחמימות (גרם)311
מתוכן סוכרים (גרם)1.28 4.33
שומנים (גרם)2.61 8.82
מתוכם שומן רווי (גרם)2.4 8.12
נתרן (מ"ג)3.2611.02
סיבים תזונתיים (גרם)0.31 1.04
מים (גרם)8.2327.79
ויטמין A (מק"ג)0.31.01
ויטמין B (מ"ג)46.60.16
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)00.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.07
ויטמין B6 (מ"ג)00.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.41.35
ויטמין C (מ"ג)0.72.36
ויטמין E (מ"ג)0.010.02
ויטמין K (מק"ג)0.210.71
סידן (מ"ג)1.34.39
ברזל (מ"ג)0.040.12
מגנזיום (מ"ג)1.13.72
זרחן (מ"ג)2.17.09
אבץ (מ"ג)0.010.02
אשלגן (מ"ג)22.275
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 39.7% 5.3% 50.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.71 (0.78 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.