דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שבקיה ביתית
מישהו מתחתן בקרוב? (:
  • 1 להכניס לקערת המיקסר את כל מצרכי הבצק מלבד הקמח ולערבל היטב.
  • 2 להוסיף את הקמח באיטיות עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה (במידת הצורך יש להוסיף עוד קמח), ולתת לבצק לנוח 10 דקות.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים וכל חלק לרדד דק.
  • 4 לחתוך מהבצק פסים ברוחב של 1.5-2 ס"מ בעזרת גלגלת של פיצה.
  • 5 לכרוך כל פס בהתחלה סביב ל- 2 אצבעות, לאחר מכן סביב השלישית והרביעית (במידה והאורך מספיק), להדביק היטב, להוריד בזהירות מהאצבעות ולהדק היטב בצדדים. להכין כך את יתרת השבקיות.
  • 6 לחמם שמן עמוק בסיר רחב, להכניס לטיגון את השבקיות עד להזהבה ולסנן היטב.
  • 7 להכנת הסירופ: להביא לרתיחה את כל מצרכי הסירופ ולבשל עד לקבלת סירופ סוכר סמיך.
  • 8 לטבול את השבקיות בסירופ הסוכר (כשהשבקיות קרות והסירופ חם או להיפך) ולהוציא למסננת.
  • 9 לזרות שומשום ולהגיש.
  • 10 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטיגון - יש לטגן בשמן עמוק (כבקבוק ליטר של שמן).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 36% 4.2% 59.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב