דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 332 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שווארמה הודו ברוטב פיקנטי
ארוחת צהריים בשרית מזינה
  • 1 לקלף את תפוחי האדמה ולבשל אותם במי מלח למשך כרבע שעה, לסנן ולהניח בצד.
  • 2 לטגן את השווארמה הודו בשמן למשך כ- 20 דקות או עד שמתרכך תוך כדי ערבוב מדי פעם, להוסיף את התבלינים, רסק העגבניות והמים בהדרגה עד לקבלת רוטב סמיך.
  • 3 להוסיף את תפוחי האדמה המבושלים ולערבב (אפשר להוסיף עוד מים בהדרגה לקבלת יותר רוטב). לבשל על להבה נמוכה עוד כרבע שעה, להעביר לכלי הגשה ולהגיש חם.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 14.4% 56.6% 26.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב