דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטלים מתוקים
קינוח טעים בטירוף
  • 1 להפשיר את עלי הסיגר הקפואים.
  • 2 לערבב היטב את מצרכי המלית.
  • 3 לבשל את מצרכי סירופ הסוכר למשך כ- 10 דקות ולהשאיר על להבה נמוכה.
  • 4 לערבב את הקמח והמים להדבקת עלי הסיגר ולהניח בצד. לקחת דף של עלי סיגר, לקפל את שתי הקצוות למרכז וכך מתקבל מלבן. להניח כף מתערובת האגוזים, לקפל פעם לצד ימין ופעם לצד שמאל ואת הסוף להדביק בתערובת הקמח והמים. כך להכין את כל הפסטלים.
  • 5 לטגן את הפסטלים המתוקים בשמן עמוק למשך כדקה או עד שמזהיב.
  • 6 לטבול בסירופ הסוכר החם ולהעביר לכלי הגשה.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 38.3% 7.7% 52.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב