דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 358 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלונה טופו
מתכון טופו בסגנון עיראקי
  • 1 מקלפים ופורסים את הבצלים לטבעות ומניחים אותן בתחתית הסיר.
  • 2 פורסים את העגבניות לטבעות ומסדרים מעל הבצל (משאירים חלק בצד).
  • 3 פורסים את הטופו ומסדרים מעל העגבניות.
  • 4 מכסים את הטופו עם שכבה נוספת של עגבניות.
  • 5 בכלי נפרד מכינים את הרוטב: מערבבים את העגבניות המרוסקות עם התבלינים, מיץ הלימון ומעט מים. יוצקים את הרוטב על תוכן הסיר ומבשלים כחצי שעה עד שהוא מסמיך והטופו מקבל צבע.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לשדרוג התבשיל ניתן להכין את הטופו בציפוי קראנצ`י: את פרוסות הטופו נטבול בקמח, נטגן אותן קצת במעט שמן זית משני הצדדים ורק אז נוסיף לתבשיל - הקראנצ`יות הופכת את המנה לחגיגית ומיוחדת יותר!

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 13.5% 35.9% 45.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב