דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 135 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט קוסקוס קל להכנה
חובה על שולחן הסלטים
  • 1 חותכים את הפלפלים והבצל לקוביות קטנות, חותכים את הבצל הירוק לטבעות (רק החלק הירוק) ומבשלים את השעועית האדומה (משקל השעועית הינו לאחר בישול).
  • 2 מערבבים את כל הירקות החתוכים עם הקוסקוס המוכן לפי הוראות היצרן (יש לעשות שימוש ב- 4 כוסות קוסקוס מבושל סה"כ) וכל שאר המצרכים.
  • 3 בקערית טורפים את כל מצרכי הרוטב באמצעות מזלג, מוזגים על הסלט ומערבבים בקלילות.
  • 4 רצוי להכין את הסלט מראש כשעה לפני ההגשה, לכסות ולאחסן במקרר.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט עם עגבניות שרי חצויות ומעט זיתי קלמטה חצויים.

הערך התזונתי לא כולל את זיתי הטאטוס. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.3% 8.8% 13.5% 67.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב