דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 221 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט פטריות ותרד חם
שילוב מופלא בין פטריות לתרד
  • 1 לחמם את השמן במחבת, להוסיף את הבצל ולטגן עד שמזהיב.
  • 2 להוסיף את התרד, התבלינים ומיץ הלימון, ולהמשיך לטגן תוך כדי ערבוב עד שהתרד מתרכך.
  • 3 להוסיף את הפטריות, לערבב היטב עוד 5 דקות ולהעביר לכלי הגשה.
  • 4 לפזר את הצנוברים מעל ולהגיש חם.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.1% 44.6% 12.1% 34.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.96 (1.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב