דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 281 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אורז עם בשר קצוץ
תוסיפו קצת בשר לאורז
  • 1 בסיר לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה.
  • 2 להוסיף את הבשר הקצוץ ולהמשיך לטגן תוך כדי ערבוב.
  • 3 להוסיף את התבלינים, לערבב ולהוסיף 1/2 כוס מים חמים בהדרגה.
  • 4 לכסות את הסיר, להנמיך להבה ולבשל כחצי שעה או עד שהבשר מתרכך.
  • 5 להוסיף את האורז ו- 2 כוסות המים, לערבב ולהביא לרתיחה.
  • 6 להנמיך להבה ולבשל כ- 20 דקות עד שהאורז מוכן.
  • 7 להעביר לתבנית פיירקס מלבנית, לדחוס ולהדק את האורז לתבנית.
  • 8 להפוך על כלי הגשה ולקשט בפרוסות עגבניות שרי ופטרוזיליה.
  • 9 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 16.5% 21.4% 59%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב