דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל עדשים בשלושה צבעים
תבשיל מושלם לחורף, צילום: מרה זיניגרד
  • 1 מגררים את הירקות בפומפייה גסה ומאדים אותם בסיר עם מעט מים עד להתרככות קלה.
  • 2 מוסיפים את העדשים המושרות (הכמות מתייחסת לעדשים טריות לפני השריה ובישול. יש להשתמש ב- 3 סוגי עדשים: כתומות, שחורות וירוקות: סה"כ 1.5 כוסות מכל סוג לאחר השריה של 8 שעות), מערבבים ומכסים במים.
  • 3 מבשלים עד להתרככות העדשים, מתבלים, מערבבים והתבשיל מוכן!
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
25.3% 0.9% 21.4% 52.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב