דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בצק לפריקסה
בצק לפריקסה
בצק לפריקסה
בצק השמרים הכי טעים שיש

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 ללוש את כל המצרכים היטב ולהתפיח כשעה.
  • 2 ליצור צורות של פריקסה ולהתפיח כ- 20 דקות נוספות.
  • 3 להמשיך בהכנת הפריסה: טיגון הלחמניות משני הצדדים ומילוי במה שאוהבים! ניתן להכין מהבצק גם פיצות, פוקצ`ות, לחמים, לאפות, מופלטות ועוד.
  • 4 בהצלחה ובתיאבון חיוך

הערך התזונתי כולל רק את הבצק ולא את השמן לטיגון והתוספות של הפריקסה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות גילה מוגמי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)228185
חלבונים (גרם)6.69 5.42
פחמימות (גרם)4839
מתוכן סוכרים (גרם)0.94 0.76
שומנים (גרם)1.13 0.91
נתרן (מ"ג)414.94336.5
מים (גרם)52.4542.53
ויטמין B (מק"ג)0.180.14
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)1.841.49
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)0.540.43
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)0.10.08

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 2% 12% 86%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.02 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.