דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 73 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת פרג עם רסק תפוחים
עוגת פרג קלה וטעימה
  • 1 לטרוף את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל.
  • 2 להוסיף את שאר מצרכי העוגה לפי הסדר תוך בחישה עדינה.
  • 3 לצקת לתבנית עגולה מס` 26 משומנת ומקומחת, ולפזר מעל את השקדים הפרוסים לקישוט.
  • 4 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהעוגה משחימה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מס` 26.

תוכלו להכין גם רסק תפוחים ביתי: לקלף ולגלען 3 תפוחי דלישס, לבשל אותם עם 1/2 כוס מים למשך כ- 5 דקות, לרסק בבלנדר ולקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 45.9% 10.2% 39.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.93 (1.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב