דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט עדשים שחורות, בורגול ובטטה
אחד הסלטים הטעימים לארוחת הערב, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 הכנת מוקדמת: לבשל את העדשים השחורות למשך כ- 10 דקות (חצי בישול), להשרות את הבורגול במים רותחים למשך כחצי שעה ולאפות את קוביות הבטטה בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 25 דקות עד להזהבה קלה (להיזהר שלא יישרף, עדיף לאפות בחום גבוה כדי שהבטטה תהיה כמה שיותר קריספית).
  • 2 לערבב את כל המצרכים יחד בקערה, לתבל בשמן הזית, מיץ הלימון והמלח לפי הטעם ולהגיש (ניתן לתבל גם במעט פלפל שחור).
  • 3 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול ואפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.8% 12.7% 14.5% 56%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב