דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 411 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פלפלים במילוי כוסמת
מנה נהדרת וטעימה!
  • 1 הכנה מוקדמת של מצרכי המילוי: לחתוך לרצועות דקות את הפלפלים, לגרד דק את הגזר, לחתוך את הבצל לקוביות קטנות ולחתוך דק את הסלרי. בנוסף, לרוקן את 8 הפלפלים מגרעינים (ניתן לשלב פלפלים מצבעים שונים).
  • 2 לטגן את הבצל והירקות בשמן למשך כמה דקות, להוסיף את הכוסמת ואת התבלינים, לערבב, להוסיף את המים, לבשל כמו אורז ולקרר.
  • 3 למלא את הפלפלים בתערובת הכוסמת ולסדר אותם בסיר.
  • 4 לערבב את מצרכי הרוטב, לצקת מסביב לפלפלים ולבשל כרבע שעה.
  • 5 להעביר לכלי הגשה ולהגיש חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.9% 12.2% 9.5% 67.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב