דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת סולת עם פירות יבשים
קצת כבדה - אבל מושלמת!
  • 1 לבחוש את כל המצרכים לעוגה לפי הסדר הכתוב (מלבד הפירות היבשים, השקדים והאגוזים) ולהעביר לתבנית אפייה משומנת ומקומחת.
  • 2 לפזר את הפירות היבשים (תערובת של כ- 200 גרם - מה שאוהבים), השקדים והאגוזים מעל ולאפות ב- 180 מעלות לכ- 35 דקות או עד שהעוגה משחימה.
  • 3 לבשל את מצרכי סירופ הסוכר עד להסמכה.
  • 4 כשהעוגה עודנה חמה מהתנור - למזוג עליה את סירופ הסוכר.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשלב אילו פירות יבשים שאוהבים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 19.7% 7.7% 70.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב