דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 עושים משרה מרוטב הסויה, שמן השומשום (4 טיפות), רוטב המירין (או חומץ בלסמי) והסילאן בקערה.
  • 2 את הדגים מכניסים לתוך קופסא רחבה ושטוחה, שופכים את המשרה על הדגים ומעסים אותם בעדינות.
  • 3 סוגרים את הקופסא עם מכסה פלסטיק (אפשר גם עם ניילון נצמד) למשך מינמום שעה (טיפ - ניתן להשרות במקרר למשך כמה שעות).
  • 4 מנערים את הדגים ומשאירים את הרוטב בצד.
  • 5 מחממים שמן קנולה על מחבת רחבה מאוד ומטגנים את הדגים על אש גבוהה למשך 2 דקות מכל צד.
  • 6 מחממים תנור ל- 180 מעלות צלזיוס ומעבירים את הדגים לתבנית פיירקס.
  • 7 את הרוטב שופכים על הדגים ואופים במשך 20-25 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך
  • תודה לשבי עוזיאל על המתכון:
  • http://www.facebook.com/shabisan
טיפ למתכון
ניתן להפחית בכמות השמן לטיגון.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של Rebeka Ben Haim

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)267235
חלבונים (גרם)22.05 19.44
פחמימות (גרם)33
שומנים (גרם)18.58 16.39
מתוכם שומן רווי (גרם)3.55 3.13
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.02
כולסטרול (מ"ג)49 43.22
נתרן (מ"ג)954.8842.16
ויטמין E (מ"ג)1.10.97
ויטמין K (מק"ג)4.544.01
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.021.78
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.570.51
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.451.28
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.23.71
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.13.62

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 42.6% 50.5% 6.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.74 (0.74 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.